Du er her:

Lukket for aktiviteter

Behov for kontakt til sognepræst Robert S. Andersen, sker via mobil 50427987 eller mail rsa@km.dk - Kirkegårdsansatte træffes kun på mobil 40338135 mellem kl. 8 - 14

Hjordkær Kirke lukker fra 12. marts ind til d. 1. april ned for alle aktiviteter for alle aldersgrupper. Selvfølgelig kan vi stå til rådighed for vielser, dåb og begravelse eller bisættelse, men ikke på samme måde som normalt. Bliver der behov for det, kontakter man sognepræst Robert S. Andersen på 50427987 eller rsa@km.dk

Vi skal passe på hinanden, og dette er vores bidrag til at inddæmme smitten. Vi følger op efterhånden, som der kommer nye retningslinjer fra myndighederne og fra Folkekirken.

Vi vil lægge nogle små videoer ud til søndagseftertanke i hjemmet og familien. På den måde kan vi fortsat være Hjordkær Kirke sammen uden at mødes i bygningen. I gamle dage blev der kaldt til bøn, når der var epidemier, og det gør vi ikke, men vi kan alle bede hjemme. Man skal ikke være god til at finde på bønner, men et fadervor er altid på sin plads. Så lad os hver for sig bede sammen:

Vor Far, du som er i himlene!

Helliget blive dit navn,

komme dit rige,

ske din vilje

som i himlen således også på jorden;

giv os i dag vort daglige brød,

og forlad os vor skyld,

som også vi forlader vore skyldnere,

og led os ikke ind i fristelse,

men fri os fra det onde.

For dit er Riget og magten og æren i evighed!

Amen.

Del dette: