Næste gudstjeneste

Initierer fildownloadvedtægter

Initierer fildownloadtakster

Fredagscafe 25. august

Et liv, når det for alvor skal være sjovt

Fredag den 25. august har vi igen ordinær formiddagscafe. Vi får besøg af sognepræst Jørgen Johansen fra Hejnsvig, som udover at have været flymekaniker og tryllekunstner nu også er endt som sognepræst. Vi får smag på lidt af hvert denne formiddag, både sjov, alvor og lidt trylleri.

Vi strikker Dåbsklude

Har du lyst til at komme forbi, så mødes vi igen i konfirmandhuset og strikker

4. september kl. 19.00

2. oktober kl. 19.00

6. november kl. 19.00

Pind str. 2½ - 3 medbringes. Eget strikketøj må gerne tages med. Der vil være kaffe på kanden.

Katharina Luther – munkens brud

Den 10. november (klokkeslæt kommer senere)

I forestillingen møder vi Luthers kone, Katharina, netop som Luther er død, og hun kommer ind i slotskirken i Wittenberg. Luther har via testamente sikret, at deres børn kan blive sammen med deres mor - men lovgivningen vil ikke anerkende, at en enke beholder sine børn. Forestillingen bliver hendes forsvarstale overfor publikum, hvor hun fortæller sin spændende og smertefulde livshistorie. Forestillingen viser reformationens konsekvenser for en konkret kvindes liv – samtidig hører vi om Luthers reformerende tanker og handlekraft.

Forestillingen sættes i musik med sære, kendte og finurlige instrumenter tilsat reformerende guitarpedaler og loopmaskine og afspejler det autentiske tidsbillede, bygger bro, rammer forestillingens karakterer ind og udvikler sig til et nutidigt lydbillede. Musikteatret TRIOfabula og Måle Fortælleteater er estimerede turnéteatre og har skabt forestillingen i fællesskab.

Anette Jahn: manus og Katharina Luther

Tine K. Skau: musikdramatiker, komponist og musiker

Instruktør: Peter Kunz

Levende musik, levende fortælling og spil-levende kulturhistorie!

Læs mere på Åbner eksternt link i et nyt vinduewww.tinekskau.dk og Åbner eksternt link i et nyt vinduewww.maalefortaelleteater.dk

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er både hyggeligt og sjovt

Hold øje med den lille fyr. Hver gang han dukker op, er der spaghettigudstjeneste!

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Bidrag til indsamlingen kan lægges i kirkebøssen ved døren eller via MobilPay på tlf. +45 40 33 81 35. Giv gerne en gave. Derved støtter du følgende:

Den Blå Oase

Den Blå Oase

Menighedspleje

MobilePay

Bemærk, at der er nu mulighed for at overføre penge ved indsamlinger i kirken via MobilePay på mobil nr. +45 40 33 81 35