Næste gudstjeneste

Initierer fildownloadvedtægter

Initierer fildownloadtakster

Spaghettigudstjeneste

Fredag den 20. januar kl. 17 til 18.30 er der spaghettigudstjeneste i kirken og Missionshjemmet.

Det koster 25 kroner for voksne at være med. For børn er det gratis. Vi modtager meget gerne tilmeldinger på forhånd på rsa(at)km.dk.

Besøg af Fangekoret 21. januar 2017

Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel ved Louise Adrian

giver koncert i Hjordkær Kirke

lørdag den 21. januar 2017 kl. 14.30

Kom og hør de velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer!

Det kendte Fangekor fra Vridsløselille Statsfængsel eksisterer fortsat, selvom det gamle statsfængsel lukket!  De indsatte er blevet flyttet til flere andre fængsler i Danmark, og herfra kan de fortsætte udgange til koncerter udenfor murene. Sammen med de tidligere indsatte korsangere  turnerer de fortsat rundt i Danmark og synger og fortæller om fængselslivet.

Korleder, Louise Adrian, fortsætter arbejdet med de indsatte og bliver mobil korleder, indtil de indsatte igen samles i det topsikrede moderne fængsel, som er ved at blive bygget på Falster.

Initierer fildownloadse mere

Formiddagscafé 27. januar

Vi mødes og smører stemmerne godt med kaffe og the, så er vi er klar til at synge nogle gode sange med vores nye organist, Ole Mouritsen, som vi på den måde kan lære at kende.

Kaffen koster 20 kr.

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag den 26. februar kl. 14.00 holder vi gudstjeneste i kirken, hvor alle er velkomne udklædt eller ej. Efter gudstjenesten går vi i samlet ok hen til Brugsen, hvor vi er med til at slå katten af tønden.

Formiddagscafé 3. marts

Provst Kirsten Sønderby fra Aabenraa taler om: ”Hævn, tilgivelse og forsoning.”

Det er et foredrag med udgangspunkt i så forskellige ting som TV serien Matador, filmen Hævnen og retsopgøret i Sydafrika. Og lidt om dig og mig også!

Kaffen koster 20 kr.

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er både hyggeligt og sjovt

Hold øje med den lille fyr. Hver gang han dukker op, er der spaghettigudstjeneste!

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Så giv en gave. Derved støtter du følgende:

Danmission

Søndagsskolerne i Danmark

Marts

Kirkeligt børne- og ungdomsarbejde i Hjordkær