Syng Nyt

Torsdag d. 25. oktober kl. 19.00.

”Syng Nyt” er en kombineret koncert/sangaften, hvor præst og organist går sammen om at introducere en række nye sange og salmer. Anette Mouritsen synger for. På den måde får vi udvidet det repertoire, som i den kommende tid vil blive brugt i gudstjenesten.

Kom og syng nyt – vi får en forrygende musikaften sammen!

Ole Mouritsen, organist

Fredagscafé 26. oktober

Fredag den 26 oktober kl. 9.30: ”Med hjerte og stok”.
Lene Friis Thorkildsener tidligere konsu- lent i Dansk Blindesamfund og formand for ”Kristeligt Arbejde Blandt Blinde”. Med fortællinger og digte byder hun os indenfori sin verden og løfter en flig af, hvordandet er at leve med et synstab.

GospelOaks

Torsdag den 8. november kl. 19.30

Efterårets koncert i Hjordkær Kirke bliver en god gang gedigen GOSPEL. Vi har inviteret koret ”GospelOaks” og Torben Callesen fra det anerkendte Gospel Family i Aabenraa. Glæden ved det kristne budskab får frit løb, når GospelOaks er på scenen. Sangene går lige i hjertet og ud i kroppen! Koret glæder sig til at synge både for os og med os. Kom og vær med – der er fri entré.

Ole Mouritsen, organist

100 året for afslutningen på 1. verdenskrig

Ved gudstjenesten 11/11 2018 vil vi fejre 100 året for afslutningen på 1. verdenskrig.

Vi starter med en gudstjeneste kl. 09.30 for at være færdige til kl. 11.00, hvor våbenhvilen trådte i kraft.
Kl. 11.00 vil vi samle os ved mindesmærket på kirkegården og nedlægge kransen, mens kirkeklokken kimer. Derefter vil vi servere kirkefrokost, og der vil være et lille foredrag om Hjordkær og 1. verdenskrig. Måske har du forfædre, der var med i krigen, eller som mistede et familiemedlem. Mange af os har kun hørt om krigen, men vil gerne mindes denne begivenhed.

Vi håber, mange i Hjordkær vil bakke op om dagen.

Fredagscafé 23. november

Fredag den 23. november kl. 9.30: ”Gamle Knudsen og hans datter”.
På Hjordkær Kirkegård står en sten for Therkel og Anna Elisabeth Therkelsen. Deres barnebarn Lars Therkelsenhar skrevet en bog om Anna Elisabeth og hendes far, som er model for er en figur i Karen Blixens bog ”Min afrikanske far”, Gamle Knudsen. I juni udkom bogen med bl.a. Peter Aarups korrespondance med sin datter, og det skal vi høre mere om denne formiddag, hvor man også kan købe bogen.