Næste gudstjeneste

Initierer fildownloadvedtægter

Initierer fildownloadtakster

Menighedsmøde 4. maj

Den 4. maj kl. 19.00 har menighedsrådet vores årsmøde, som kaldes menighedsmøde, hvor rådet kort redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget.

Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Denne aften tager vi også hul på reformationsjubilæet 2017. Vi får besøg af sognepræst Niels Jørgen Kobbersmed fra Zions Kirke i Esbjerg. Han var bl.a. med i det udvalg, der lavede vores nuværende salmebog. Under titlen: Nu fryde sig hver kristen mand, vil han holde et foredrag om den lutherske salmesang, som blev sat i gang af Martin Luther, og som har formet den danske folkekirke. Det bliver en aften med foredrag og masser af sang under ledelse af en meget kompetent salmeelsker.

50 års jubilæumsfest - Børnetimen

Fredag den 5. maj 2017 kl. 16.30 til ca. kl. 19.00.

Poul Rasmussen medvirker med trylleri og fortæller om Jesus.

Vi synger, hygger og hopper på hoppeborg

Spiser dejlig aftensmad

Slutter med nogle lækkerier

Der vil være mulighed for at komme med en hilsen.

Vi håber at se så mange som muligt af nuværende og tidligere børn fra Børnetimen, tidligere ledere og alle med interesse i Børnetimen. Alle er velkomne.

Pris 50 kr. pr. voksen, børn er gratis.

Initierer fildownloadse mere ...

Spaghettigudstjeneste 19. maj

Spaghettigudstjeneste starter kl. 17.00. Efter en kort gudstjeneste spiser vi sammen. Vi er færdige kl. 18.30, så alle kan nå hjem til Disneysjov, eller hvad weekenden ellers byder på.

Kom og vær med. Tilmelding til rsa@km.dk, men selv uden tilmelding er man selvfølgelig velkommen.

Gudstjeneste & pattegris 21. maj

Søndag den 21. maj holder vi gudstjeneste i teltet i kirkeskoven.

I den anledning serverer vi helstegt pattegris. Der er ingen tilmelding, men det koster 50 kr. for voksne og 25 for børn.

Kom og vær med til en afslappet gudstjeneste i andre rammer og til hyggeligt samvær efter gudstjenesten.

Fredagscafé onsdag den 24. maj

Bemærk, at denne fredagscafé finder sted en onsdag.

Klaus Højgaard Laursen reciterer bibelen, og vil denne formiddag fortælle om den gammeltestamentlige kong David og recitere ere af hans salmer direkte fra hjertet.

Konfirmander i Hjordkær Kirke, 7. maj 2017

Initierer fildownloadSe listen over konfirmander i Hjordkær Kirke, 7. maj 2017.

Spaghettigudstjenester

Kirken er også for børn.

- vi mødes udvalgte fredage kl. 17

- vi holder gudstjeneste i børnehøjde

- vi spiser sammen

- det er både hyggeligt og sjovt

Hold øje med den lille fyr. Hver gang han dukker op, er der spaghettigudstjeneste!

Indsamling i kirken hver søndag

Der holdes indsamling i kirken hver søndag. Så giv en gave. Derved støtter du følgende:

Christian Vestergaard, Bangladesh

Dansk Kherwara Mission